Donkey Kong bip-bip-spil

Jeg kan simpelthen ikke huske hvor mit gamle Donkey Kong bibip spil endte henne den gang, men hvis jeg kender mig selv ret, så har jeg sikkert solgt det da jeg ikke gad og spille det mere. Og når trængen så melder sig her i en alder af 37, så er der jo ikke andet for end at skaffe det igen 😉

Nu kan jeg bruge alle mine vinteraftner (ind til babyboy/babygirl kommer), på at styre Mario sikkert op og redde skønjomfruen fra den slemme abekat.

Og hvad er det nu lige der sker når man når 1000 point? Jeg kan simpelthen ikke huske det, så jeg er jo nødt til at fortsætte…THE SHOW MUST GO ON! 🙂

2 tanker om “Donkey Kong bip-bip-spil”

  1. Det er så fedt at se dig pakke ud ( på dine små film ) – det er en stor fornøjelse i dig selv. Men når du pakker Donky Kong ud WAW …og at dine fingre husker hvordan, er jo tydeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*