Om mig

Her på min blog skriver jeg om alle de spændende, mærkelige, dumme og pudsige ting jeg laver, og går og tænker i min krøllede hjerne.

Jeg hedder Martin Hans Jensen og er født og opvokset på Falster. Men jeg har boet i København siden 2002 hvor jeg flyttede til Amager med min kæreste Lisbeth (som også er fra Falster). Jeg flyttede til København fordi jeg skulle starte på IT universitetet. Før IT universitet havde jeg arbejdet et år på Falster som skolelærer, og dette gjorde jeg fordi, jeg før det havde afsluttet lærerseminariet på Vordingborg Seminarium. Mit liv før lærerseminariet vil jeg ikke skrive en lang smøre om, men det indebar bla. en lille friskole, et idrætsefterskole og et sprogligt gymnasium.

Nå men i dag har jeg altså for længst afsluttet min Cand.IT og arbejder i dag som uddannelseskonsulent med fokus på “digital læring”.

Ud over mit spændende job, har jeg et hav af projektor igang. Jeg blogger (den havde I nok regnet ud, da I jo er kommet til min blog), dykker, producerer musik, skriver bøger, vender vinyl (DJ), holder foredrag, er far og har været aktiv politiker.

Velkommen til min blog!

martin5

3 tanker om “Om mig”

 1. Hej Martin.
  Det er et af dine gamle indlæg, der har vagt min interesse. Det er indlægget vedr. Xander og Mads Buhl. Du nævnte, at du havde fået hjælp af “søens folk” til at svare på dit spørgsmål.
  Jeg har haft Mads som værnepligtig gast ude på Dragør Fortet. Det var i tiden ca. et år før Xander blev født.
  Jeg stødte på dit indlæg, da jeg prøvede at google Mads, for at tjekke om hvad han bedrev idag?
  Vil du ud med hvem “søens folk” er?
  Hilsen Kenneth

  1. Hej Kenneth,
   Tak for din kommentar. Jeg har en kammerat som vi kalder “Sømanden”. “Søens folk” er derfor blot en reference til “Sømanden”, som fortalte mig at man på Wikipidia kunne se hvem der var Xanders far 🙂
   “Sømanden” kender hverken Xander eller Mads Buhl.

   Mere er der desværre ikke i den historie, men jeg håber det lykkes dig at finde mere information om Mads.

   Venlig hilsen
   Martin

 2. Bare til oplysning.
  Hvis du skal sætte forskellig margen på lige og ulige sider, så klikker ud ind under Layout >> Marginer >> bruger defineret >> og klikker af på feltet forskellige lige og ulige

  I øvrigt tak for dit skriv om at sætte sit Word dokument op til print, – hold da op hvor var der meget jeg ikke lige havde tænkt på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*