Mit Edderkoppesugerprojekt

En af mine mange projekter er at jeg sælger Edderkoppesugere. EDDERKOPPESUGERE, WHAT THE F…?

Ja, jeg sælger Edderkoppesugere, og kan vel kun give min krøllede hjerne skylden: En sen nattetime opfandt jeg “Edderkoppesugeren”, men opdagede så efterfølgende at nogen allerede havde opfundet den. Det var selvfølgelig lidt irriterende, men jeg besluttede at jeg ville importere dem hjem til Danmark og sælge dem, da jeg jo syntes den var genial – Hvis du ikke kender den, kan du se hvordan den fungerer her: https://youtu.be/8oJDAAFJptI

Jeg havde et fuldstændig crazy 2015 med Edderkoppesugeren. Jeg havde flere Facebookopslag som gik viralt, og mod slutningen af året ringede Ekstra Bladet pludselig på min telefon. Journalisten havde læst om mit koncept, og synes det var en vildt sjov ide, som han gerne vil skrive om. Jeg blev helt klam i hænderne. Det var selvfølgelig vildt fedt og sjovt, men jeg vidste jo også hvad det ville betyde, hvis EB.dk skrev om Edderkoppesugeren. Jeg ville blive væltet af ordre.

Dagen efter kom artiklen i Ekstra Bladet, med link til www.edderkoppesuger.dk og det hele, og så gik der ikke længe før det gik amok. Jeg havde et par meget hektiske uger i pakkeriet 😉 Nu er der heldigvis kommet lidt mere ro på.

PS. i disse dage har jeg faktisk en lille konkurrence på min Facebookside, hvor du kan vinde en Edderkoppesuger. Så smut meget gerne derind og leg med.

En tanke om “Mit Edderkoppesugerprojekt”

Der er lukket for kommentarer.