Soundscape – The heartbeat of your company

Hvis din virksomhed var et stykke musik, hvordan ville det så lyde?

Jeg kommer ud til din virksomhed med professionelt lydudstyr og optager de karakteristiske lyde din virksomhed har. Herefter tager jeg hjem til mit lydstudie, og komponerer et stykke musik ud fra lydene jeg har optaget – et såkaldt soundscape.

Det hele giver nok meget mere mening, hvis du ser den video jeg har lavet til Metroen i København. Samtlige lyde i musikken har jeg optaget på Amagerbro Metrostation. Stortromme-lyden er fx et passagersæde som slår op i væggen, når en person rejser sig.

Du køber en pakke af mig, som består af:

  • Opstart, intromøde, forventningsafstemning (hvilke interessante lyde har I, i virksomheden)
  • Lydoptagelse (on location)
  • Lydredigering og komponering af soundscape (i mit lydstudie)
  • Demo af lyd og feedback + afsluttende masterering
    Pris for pakken: 12.000,-  (ex moms)

Ofte giver det mest mening at publicere musikken med en understøttende video. Her er der forskellige muligheder. Måske har din virksomhed allerede et videoarkiv med forskellige brugbare videoer. I så fald får du bare musikken i rette lydformat, og I kan selv klippe video og lyd sammen. Hvis ikke I allerede har nogen brugbare videoer, så kan jeg lave videooptagelser på samme tidspunkt, hvor jeg optager lydene, og herefter klippe det hele sammen til en video. Hvis dette er vejen at gå, så kan vi tage en snak om hvad det vil kræve.

Skriv eller ring til mig, så får vi en god snak om mulighederne.

Venlig hilsen
Martin Hans Jensen, CVR 27842445
Mobil: 23239727
Mail: martinhjensen@gmail.com