At binde en slipseknude…

Jeg skal den kommende måned til tre bryllupper, og derfor er det vist tid til at lære at binde en ordenlig slipseknude. Eller…jeg har faktisk kunne det før, men der går bare så langt i mellem mit “slipseknudebinderi”, at jeg glemmer det.

Jeg fik hjælp fra nedenstående video, og har så også lavet min egen lille huskeliste. Ved ikke om du kan bruge den til noget, men det virker for mig 🙂 (det er i listen den brede ende som jeg referere til når jeg skriver)

  1. Slipset rundt om hals – den brede ende skal være den absolut længste
  2. Oven på (den brede ende skal oven på)
  3. Fra neden ind i løkken
  4. over på modsatte side
  5. Neden om
  6. fra oven igennem løkken til modsatte side
  7. Spænd til
  8. Kryds over (lav dette kryds flot og glat)
  9. Fra neden ind i løkken
  10. Og ned igennem det flotte nye kryds over du lavede i punkt 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*