Barnestol på cyklen er et hit

barnestol_cykel

På vej hjem fra arbejde idag indså jeg, at jeg ikke vil kunne undvære min barnestol på cyklen, selv når ungerne er vokset fra den…Den kan jo fragte nærmest alt! Den sidste måned har jeg bla fragtet:

  • 6 Edderkoppesugere
  • En fyldt Nettopose
  • En stor buket blomster
  • 5 kg kyllingefilet
  • Og så selvfølgelig briketterne, som I kan se på billedet

Og hvis nu jeg havde været en “almindelig” blogger, så havde jeg nu skrevet stolpe op og ned, om alle mulige forskellige barnestole. Med links til butikker og gode råd til hvad du skal købe. Men sådan er jeg ikke 🙂 Jeg er egentlig ret ligeglad med hvilken barnestol du køber. Jeg er ret sikkert på den billige fra Coop, kan være mindst lige så god og sikker, for dit barn, som den dyre fra Babysam. Og den vigtige pointe er så, at jeg tror de alle også kan fragte andet end børn 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*