Basilikum i vindueskarmen

Jeg har før lavet karse i vat i vindueskarmen, men her den anden dag fik jeg en ide, da jeg gik forbi et frøsortiment i mit lokale supermarked. Jeg så en lille pakke basilikum, og tænkte om det dog ikke kunne lade sig gøre at gro basilikum i vindueskarmen på samme måde som man laver karse. Altså med vat, og masser af vand.

d. 10/2 forberedt Amanda (min datter på 2 år) og jeg en bund af køkkenrulle og vat, vandende det, og dryssede posen med frø ud over. Amanda var meget fascineret, og jeg er meget sikker på hun den første uges tid gik og troede at der ville vokse levende frøer ud af de små sorte “dimser” 😉

Her på 16. dagen, ser det ud til at “frøerne” har det godt, og Amanda har nu forstået at vores hus ikke bliver fyldt med kvækkende frøer  🙂
Udviklingen i basilikumprojektet:

basilikum i vindueskarm 5 dage
basilikum i vindueskarm 5 dage
basilikum i vindueskarm 10 dage
basilikum i vindueskarm 10 dage
basilikum i vindueskarm 16 dage
basilikum i vindueskarm 16 dage
basilikum i vindueskarmen dag25.
basilikum i vindueskarm 25 dage.
Hmmm...der er godt nok stilstand i projektet. Der er nærmest ikke sket noget de sidste 14 dage. Jeg holder modet oppe, og giver ikke op endnu, selvom Lisbeth driller mig, og siger jeg lige så godt kan opgive :-)
35 dage: Hmmm…der er godt nok stilstand i projektet. Der er nærmest ikke sket noget de sidste 14 dage. Jeg holder modet oppe, og giver ikke op endnu, selvom Lisbeth driller mig, og siger jeg lige så godt kan opgive 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*