Brevguld, Postguld, GuldAdam, Guldpriser – ville du sende dit guld med posten…?

Brevguld, Postguld eller hvad det her koncept nu egentlig hedder, er sgu noget mærkeligt noget. Jeg forstår det ikke. Jeg ville da aldrig sende mit dyrebare guld med posten.

Men i dag så jeg en reklame som overgik alt! Ikke alene skulle jeg sende mit guld med posten til et firma kaldet “GuldAdam”, men manden i reklamen som ville købe mit guld, var også animationsfigur… Animationsfigur!!! – altså en person som ikke eksisterer i virkeligheden!

Hvem i “GuldAdams” marketingafdeling fik dog denne geniale ide? 🙂
Jeg har fundet en svensk version af reklamen – det er intet mindre end fantastisk:

GoldAdam TV Spot from GoldAdam on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*