Buslinje 36 skal væk fra Løjtegårdsvej!?

Jeg læser i min lokalavis at den østligelige del af Løjtegårdsvej (fra Englandsvej til Amager Landevej) nu formentlig mister sin buslinje 36. I forvejen er jeg rigtig træt af at politikerne – både lokalt og i Folketinget – ikke har prioriteret arbejdet omkring en ny letbane, som netop kunne føres via Løjtegårdsvej, og så læser jeg denne nyhed! Ja, jeg bor selv i nærheden af Løjtegårdsvej, og derfor ligger det mig selvfølgelig personligt på sinde.  Men helt generelt kan det ikke være rigtigt, at så stort og vigtigt et område skal prioriteres så lavt. Jeg er heldig, at jeg kun sjælendt har brug for at tage buslinje 36. Jeg kan for det meste cykle eller tage bilen, men det må særligt blive et stort problem for de mange ældre borgere. Pludselig er der ingen direkte linje til Tårnby torv/station.

Og planen er så at buslinje 36 skal flyttes til Tårnbyvej, som i forvejen har en fornem transport, i kraft af buslinje 350s.

Ja, jeg undres.

transport_lojtegaardsvej

En tanke om “Buslinje 36 skal væk fra Løjtegårdsvej!?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*