Ny Tandlæge – Amager tandklinik

Min egen tandlæge har meddelt at han flytter til Roskilde. Hvorfor nu det?! Nu havde han jo lige fundet uden alt om mig…Hvor jeg arbejder, hvor jeg bor, hvilken uddannelse jeg har og selvfølgelig hvad jeg spiser til morgenmad.

Men nu er jeg altså nødt til at starte helt forfra hos en ny tandlæge. men hvordan finder man sig en ny tandlæge? Jeg prøve at google mig frem til den bedste i København men kunne ikke rigtigt finde noget information der overbeviste mig. Så det endte med at jeg startede Google maps og ringede så til den der lå tættest på min bopæl. Det var så Amager Tandklinik.


Jeg fik en tid og kom op til min nye tandlæge Marie. Amager tandklinik har super lækre faciliteter, flinke medarbejdere og det virker til at Marie og den anden tandlæge der er tilknyttet er meget kompetente.

Det eneste minus ved mit første besøg var at Marie kunne fortælle mig at jeg skulle have udskiftet en gammel plump…

2 tanker om “Ny Tandlæge – Amager tandklinik”

  1. Kender desværre alt for godt det med, at der opdages ting der skal rettes ved tandlægeskift. Jeg skiftede for nogle år tilbage tandlæge (efter egen fri vilje) fra Køge til Solrød hvor jeg bor. Efter kort tid i stolen, havde den nye tandlæge fundet en masse mangler, samt småting der skulle rettes – intet alvorligt heldigvis.

    Nå, menhvis du engang i fremtiden skulle skifte tandlæge, kunne du overveje at tage et kig på http://www.avmintand.dk/tandlaeger/koebenhavn – der er der vist vurderinger på, så der er god mulighed for at ramme plet i første hug.

  2. Pingback: e Zigarette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*