Crowdfunding: mit had-kærlighedsforhold…

Jeg er jo vild med nye smarte teknologier, apps og nye måder at gøre tingene på. Derfor har jeg også i de sidste par år, haft ret stor optur over kickstarter, og andre crowdfunding platforme. Det er fantastisk at man på den måde, som enkeltmand eller lille virksomhed, kan skabe kapital til sin udvikling…

Men nu…ja nu er jeg altså ved at blive en smule træt af det. Det er snart hver dag, jeg bliver præsenteret for nye fantastiske produkter, som jeg tænke jeg bare må have fingre i. Men når jeg så ser det er et crowdfunding projekt, og jeg så rent faktisk ikke kan bestille og få det tilsendt med det samme, så bliver jeg altså lidt lang i næbet. “Jamen du kan jo bare være med i Crowdfundingen og dermed bestille produktet!” Jaja, det er da rigtigt, og det har jeg da også gjort et par gange, men det er altså endnu aldrig lykkedes mig at få mit produkt i hånden…Crowdfunding-projektet har haft en masse undskyldninger for hvorfor produktet ikke er helt færdigt endnu…

Crowdfunding er for fedt, men måske der skal luges lidt ud i de brodne kar. Og så synes jeg godt man kunne lave en tilføjelse til den dejlige tyske sætning:

So ein Ding muss ich auch haben…jetzt oder nie 🙂

UPDATE: Jeg faldt tildældigvis over denne video fra DR3…den er da sjaaaaw! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*