Cykelmoral er godt…

Siden jeg startede med at arbejde i Ballerup for tre år siden er jeg gået fra at være cykellist til bilist. I dag var jeg dog nødt til at tage cyklen på arbejde da Lisb havde lånt bilen til Hamborg.  Og jeg elsker stadigvæk at cykle i CPH, men må man gerne som cykellist give fingeren til bilisterne hvis de kører ud foran en?

På min cykeltur så jeg en cykelist foran mig som hidsede sig helt vildt op over en bilist som kørte ud foran ham. Han skælte om smelte og gav ham så sin flotte langemand. Men altså jeg kunne tydeligt se at bilisten var rigtig ked af at han havde overset ham, og jeg fik faktisk lidt ondt af den stakkels bilist. Han havde jo ikke gjort det med vilje. Måske havde cykellisten ikke ligefrem behøvet at give ham fingeren!

Jeg kørte videre i mine egne tanker og pludseligt kører en kassevogn ud foran mig, for fuldt optrukken. Jeg får et megachock og ser mig selv stikke min langemand næsten helt op i vinduet på ham…Han havde sgu fortjen det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*