Danmark som vi kender det!

Helle Thorning og Socialdemokraternes nye kampagne har hovedtemaet: at de vil kæmpe og bevare Danmark som vi kender det.

Det er jo et tankevækkende tema når vi lever i en virkelighed, hvor det at kunne “adapte” er en fuldkommen nødvendighed for at kunne overleve. Man skal være omstillingsparat som virksomhed, ellers bliver man udkonkurreret af større virksomheder.

Kig på Blockbuster. For bare 10 år siden var Blockbuster den altoverskyggende spiller på udlejning af videofilm. Og hvis man havde spurgt dem, havde de sikkert synes det gik rigtig fint. De havde bunker af butikker rundt om i verden og et hav af ansatte. Men de fortsatte blot med at udleje videofilm på gammeldags manér, og tænkte ikke på at at lytte til forbrugerne, som i større og større stil efterspurgte digitale løsninger. Dette havde virksomheder som Netflix og HBO set, og begyndte derfor at vinde markedsandele. I 2010 måtte Blockbuster indgive konkursbegæring.

Dette skulle da helst ikke ske for Danmark!

Kun ved at være omstillingparate og ikke fokusere på at beholde et Danmark som vi kender det, kan vi beholde Danmark og det at være dansk.

klaphat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*