Dansk Autohjælp og Aaresøn Biler

Under vores sommerhusophold havde jeg en del problemer med min bil. En ældre – men skøn – dame fra 1992 (Honda Civic).
Flere gange ville den ikke starte og jeg havde derfor brug for vejhjælp.

Mit forsikringsselskab – Tryg – har skiftet autohjælpsleverandør en del gange. Først Falck, så Totempo og nu Dansk Autohjælp. Derfor var jeg lidt spændt på hvordan dette nu skulle spænde af. Første gang jeg havde brug for Dansk Autohjælp var en regnfuld aften omkring kl 22. Jeg ringede til Tryg og her blev jeg lovet at Dansk autohjælp ville komme inden for en time. Han kom inden for 45 minutter og var hurtig til at få min bil igang igen (den havde afladt batteriet).


Jeg kørte rundt i den i en halv times tid for at få ladt batteriet op og efterfølgende satte jeg den derhjemme. Om morgenen skulle jeg bruge den igen og selvfølgelig ville den ikke starte igen 🙁 endnu en gang måtte jeg have fat i autohjælpen. Og endnu en gang kom han rimelig hurtigt og fik min bil igang igen. Super service fra Dansk Autohjælp!

Efterfølgende kørte jeg direkte til en automekaniker i Væggerløse: “Aareresøn Biler”. Jeg har aldrig brugt dem før, men jeg må sige det var en rigtig god oplevelse. De var hurtige til at konkludere at jeg blot skulle have et nyt batteri og da de ikke havde et sådan batteri på lager, kørte en mand ind til Nykøbing og hentede et batteri til mig. det blev monteret og efter blot 45 minutter var min Honda Civic helt oppe på beatet igen 🙂
Her må jeg også sige: super service Aaresøn Biler!
Skønt når noget bare fungere så nemt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*