De små ting i livet

Når man går og er lidt muggen i skindet,
Så kan selv små positive ting faktisk lette sindet.

Jeg går rundt herhjemme og er lidt smågnaven (jeg er snottet, der er ikke styr på aftensmaden, etc, etc) Det hjælper heller ikke noget på det at jeg bliver nødt til at tage ud og handle ind. Jeg hopper ud i bilen, drøner de 200 meter op til vores lokale dagli’ brugs og går ind:

  1. Mine medkunder hilser pænt på mig da jeg træder ind
  2. Der står gratis frugt til ungerne (jeg har dog ikke Amanda med, men bliver glad for at se tiltaget)
  3. En servicemedarbejder tager hyggelig kontakt til mig, da hun går forbi
  4. Alle de varer jeg har skrevet på min indkøbsseddel findes nemt i butikken og halvdelen er endda på tilbud
  5. Min yndligsvin har de i deres spotkasse
  6. I servicekassen opdager jeg at jeg har glemt mit medlemskort, men ekspedienten spørger mig så bare om mit telefonnummer, og så klares et nemt på den måde.

Nogen gange skal der bare ikke så meget til for at vende humøret fra negativ til positiv. Og det er jo egentlig fantastisk at tænke på. Tænk at man kan gøre en persons dag så meget bedre, blot ved almindelig venlighed, og små justeringer af dagligdagen. Ja, jeg får jo helt lyst til at sende positiviteten videre. Jeg kunne fx stille skraldespanden mere tilgængelig mandag morgen så skraldemanden får nem adgang. Jeg kunne måske rytte sne ved naboens fortorv, når jeg alligevel skal ud og gøre det. Jeg kunne holde tilbage for den ældre dame som skal over vejen. Jeg kunne forsøge at kommentere positivt på de indlæg jeg deltager i på Facebook. Jeg kunne…

KH
Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*