Den store loppemarkedsdag

Jeg har altid været meget glad for loppemarkeder – altså en masse gammelt lort indsamlet af en flok spejdere og solgt til lalleglade mennesker som elsker at prutte om prisen og gøre en god handel. Og i denne sammenhæng er jeg altså sådan en lalleglad loppemarkedsgænger. Der er ikke noget bedre at gå på jagt i gamle plader, hifi, værktøj og hvad man nu ellers lige går og mangler 🙂


Efterfølgende ender det jo så gerne med at jeg opmagasinerer det gamle skrammel eller jeg sælger det til en langt højre pris en den jeg har givet. Ja krejler har jeg altid være. Men alt dette opmagasinering har jo med tiden gjort at jeg har en del skrammel jeg aldrig får brugt. Og derfor var jeg jo helt oppe og køre da jeg fandt ud af at vores andelsforening holder et årligt loppemarked, hvor man får en stand og så kan sælge alle sine ”meget” værdigfulde genstande. Ja man kan da mindste få 20 kr for et Ældre Sony DiscMan, og det er da ikke noget problem at sælge et gammel stempel, en masse gamle 80’er plader eller en oppustelig Carlsberg merchandise plastiksofa (med specieldesignede huller som man kan presse sin dåsebajer ned i). Nå men Lørdag den 20 juni var altså dagen for det årlige andelsloppemarked. Jeg fik min stand op og lokket min loppemarkedskollega (min mor) med. Jeg havde alt mit gamle lort fra kælderen og min mor havde lavet alskens lækre økologiske delikatesser fra sin have: kryddersalt, marmelade, kryddereddike og poser med stikkelsbær.
Det var en super hyggelig dag, min mor fik nærmest solgt alt sit økologi og jeg fik solgt…min oppustelige Carlsberg Plastiksofa. Oppustelige Plastiksofaer er det nye sort! til næste år importerer jeg en hel palle Carlsberg plastiksofaer hjem og anbringer den op på rad og række. Måske kan jeg endda flotte mig med at give en dåsebajer med i købet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*