Der må ske noget nyt på den politiske scene!

Jeg har været lokalpolitisk aktiv i Venstre de sidste tre år. Det har i alle år ikke været nogen hemmelighed at jeg ikke har været specielt stolt af Lars Løkke, som formand for Venstre. Jeg har dog været i stand til at se bort fra det, og ignoreret min mistro til Løkke, fordi der har været så mange spændende og vigtige lokalpolitiske opgaver.

Jeg stoler ikke på Lars Løkke. Jeg kan se på ham at han lyver, når han forklarer sine forskellige uheldige sager. Han er ikke troværdig, og som jeg ser det, kæmper han udelukkende for sit eget politiske liv og magt og ikke for Venstres bedste, eller for den sags skyld landets bedste. Specielt det sidste stunt til hovedbestyrelsesmødet, fik mit bære til at flyde over (Det lykkedes Lars og hans fløj at holde på magten, ved at true med et, for venstrefolk, endnu værre skræmmescenarium – nemlig et kampvalg mellem Søren Gade og Kristian Jensen – Kun ved at opstille denne trussel lykkedes det at vende situationen til fordel for ham selv).

Jeg vil ikke kunne arbejde og kæmpe for et parti, hvor jeg i den grad har mistillid til formanden, og ja statsministerkandidaten. Derfor har jeg nu meldt mig ud af partiet.

Jeg har ikke i sinde at melde mig ind i et andet parti, for jeg ville ikke vide hvilket. Jeg er så og sige partiløs. Det er faktisk en smule mærkeligt, men også rart som den politiske situationen nu er i Danmark.

Der er behov for at blive rystet godt og grundigt rundt i den danske politiske pose. Jeg ville have det rigtig skidt med at Venstre kom tilbage til blokpolitikken, med et ligeværdigt DF på sidelinjen. Jeg ville have det rigtig skidt med at den nuværende socialdemokratiske regering fik lov at fortsætte. Jeg ser ikke Helle Thorning som statsminister og jeg ser ikke Lars Løkke som statsminister. Den eneste person jeg synes der kunne være et godt på på en statsminister, er Margrethe Vestager! Dette udsagn er ikke en indmelding i det Radikale Venstre, men det er en tilkendegivelse af at der er behov for noget nyt.

Lad os ryste posen! Hvis vi ryster hårdt nok kan vi være heldige at nogle af de værste kugler falder ud!

3 tanker om “Der må ske noget nyt på den politiske scene!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*