Det er min skrabejulekalender!

Hvorfor skal der være et skrabefelt på MIN skrabejulekalender, som jeg ikke må skrabe?! At skrabe, er jo den eneste glæde jeg har ved disse skrabejulekalendre…for jeg vinder sgu aldrig den store gevinst.

Nej, det er kun forhandleren som må skrabe dette felt. Sikke en magt at have! Hvad kunne min kioskmand mon finde på at sige, hvis jeg nu fuldkommen autonomt havde skrabet feltet alligevel, når jeg kommer op for at indløse min 50 kroners gevinst?! Har han mon så ret til selv at tage de 50 kroner?

Måske det overhovedet ikke betyder noget om jeg skraber feltet eller ej, men hvorfor skal det så være et skrabefelt? Måske det er Danske spils julegave til de danske kioskejere…For alle ved jo at det er sjovt at skrabe!

Jeg har en voldsom lyst til at skrabe feltet, men jeg tør ikke! Jeg mangler nemlig kun et enkelt juletræ…og tænk nu hvis…!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*