Du er simpelthen så billig Onkel Harald!

Onkel Harald har bare det hele til det halve 🙂 Derfor er jeg meget glad for at komme der, og personalet er altid så hjælpsomme og ved alt om alle deres produkter…OK, det sidste var så nok mest for sjov, men hvad kan man også forvente når nu tingene er så billige. Jeg jeg ved alligevel præcis hvad jeg skal have når jeg kommer ind i forrentningen, for det er undersøgt på nettet hjemmefra. At jeg så alt for ofte kommer ud med mange flere ting end der stod på listen, er jo så en helt anden sag 🙂

Nå men idag blev høsten meget succesfuld. Prøv lige at tjekke hvad jeg fik for 749 kr:

  • En traditionel bobslæde (til mig)
  • En baby bobslæde (til Amanda)
  • Et jule-lys-træ med 200 LED (til Lisbeth)
  • Et magnetisk opsamlerværktøj med LED lys (til mig, men hele familien kan jo få brug for den, når nu der tabes alle mulige ting alle umulige steder…det er LisB i hvert fald helt enig med mig i 😉
  • En fed fjernstyret helikopter med ekstra Gyro stabilisering (til gave)
  • Et jordspyd med timer og to strøm-stikudtag (til mig og Lisbeth)

harald nyborg tilbud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*