Emil Nørlund på p3

Normalt er jeg ikke sådan en som skriver grimt om folk…Og det vil jeg da heller ikke gøre her, men jeg må dog sige jeg er på grænsen til det. Jeg er jo en stabil lytter af go’ morgen p3. Men mens de kendte stemmer holder sommerferie har P3 fået den gode ide at en Emil Nørlund skal styre programmet. Det fungerer simpelthen ikke for ham. Han var givetvis sjov i hjertflimmer, men passede nok også bedre til det koncept. På p3 får han kludret godt og grundigt rundt i de interviews og indslag han laver.

Ofte falder hans ideer og indslag simpelthen helt til jorden eller der bliver skabt en pinlig stemning, fordi Emil ikke helt har styr på emnet.

Ofte må jeg se mig selv skifte kanal til The Voice eller Nova…Og det holder jo simpelthen ikke!
Men altså jeg prøver stadigvæk, måske lykkes det for Emil på et tidspunkt. Hvis det bliver bedre, skal jeg retfærdigvis nok opdatere dette blogindlæg.

Kom så Emil du får en chance til, men så skal det altså også blive bedre!

SÅ fik han en chance til:
Nej Emil det lykkedes ikke! Ideen omkring havregrød på utallige måder var faktisk meget god, og jeg kunne nemt se en kogebog for mig. Hvorvidt den så fungerede helt optimalt i radioen er jeg lidt usikker på. Men du får credit for den gode ide.
Nyhedsopløsningen af praktikanten faldt helt til jorden. Specielt sidste dag hvor du ikke rigtig kommenterede de forskellige nyheder. Du havde valgt denne tilgang fordi en lytter havde bedt dig om at lade ham tale ud. Det var helt ved siden af.
Jeg har en lang række andre eksempler på kiksede situationer, men jeg skal ikke vade mere rundt i det.
Måske morgenkonceptet bare ikke er noget for dig Emil Nørlund. Det fungere faktisk helt fint når du styrer et program som kun spiller musik. Du har jo en fin viden om musik og din udtale af de engelske kunstnere er jo helt fin…Så fortsæt med det…

En tanke om “Emil Nørlund på p3”

 1. Det er sååe sandt!

  Jeg har lidt meget under Emil Nørlund når han får sendetid på P3, som jeg ellers elsker ret højt.
  Jeg ved ikke hvad der er gået galt for ledelsen, de plejer at have styr på at de programer der køre har en ordenlig standart, men det er da gået helt galt for dem!
  Jeg har oprettet en facebook side med formålet at få Emil Nørlund væk fra P3 ellet i det mindste bare væk fra den sendetid hvor der er nogen som kan risikere at lytte.

  Foreningen mod Emil Nørlund på P3

  http://www.facebook.com/pages/Foreningen-mod-Emil-N%C3%B8rlund-p%C3%A5-P3/257156981023852

  Chek det ud, og spred rygtet så vi kan gøre noget ved problemet! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*