En masse gode ideer

Jeg har en masse gode ideer for tiden. Jeg synes dog desværre ikke helt jeg får fulgt op på dem. Måske fordi jeg ikke har tid, måske fordi jeg ikke har modet, måske fordi ideerne egentlig ikke er særlig gode – Jeg ved det ikke helt.

Egentlig burde man jo bare kaste sig ud i det og komme igang og det ligner mig faktisk ikke. Jeg har altid været god til at få ting gennemført eller i hvert fald igangsat. Og det er jeg jo også på mit arbejde. Jeg får afleveret en masse opgaver, men bare ikke mine personlige.
Her er nogle af mine “gode” ideer:

En bog om BLOGS.
Bogen skal være nogle grundlæggende tanker om at blogge. Hvorfor gør man det etc. Men samtidig skal det være en samling, af en masse af de superfede forskellige blogindlæg, jeg har stødt på i min søgen.

Vuggevise CD
Sende et par af mine “vuggeviser” til et produktionsselskab og høre, om de kunne være interesseret i et samarbejde

Opfindelse: hårkantklipper
Jeg opfandt en lille anordning som hjælper til, at man selv kan klippe sit hår i nakken (hvis man som mig klipper det 3mm).

Officiel “mit-liv-er-ikke-perfekt” dag
Jeg har igennem længere tid undret mig over de utrolig mange positive statusopdateringer, der er på Facebook. Og jeg er også selv rigtig god til at prioritere alle de positive ting, man oplever i sine statusopdateringer. Feks.: “jeg har lige løbet 10 km, det var skønt”. Min tanke var at starte en Facebookgruppe, hvor man kunne opfordrer til en national “mit-liv-er-ikke-perfekt” dag. Altså en dag hvor man forpligtiger sig til kun at lave statusopdateringer som beskriver de mindre heldige situationer man i dagens løb kommer ud for. Altså en dag hvor man dropper det positive filter og i sine statusopdateringerne viser noget mere kant.

Sodastream dispenser
En anordning der kan dossere den præcise mængde sirup i et glas sodastream.

Webside med private dagplejere i København
Jeg har hørt fra et par kollegaer, at de har super svært ved at finde information om private københavnske dagplejere. Derfor kunne man lave en hjemmeside, som samler beskrivelser og anmeldelser af Københavnske private dagplejere.

Hvis der er nogen derude, som har input til nogle af alle disse ideer, er I velkommen til, at tage fat i mig. Måske det kunne hjælpe mig igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*