En super cykelsupersti!

I dag startede “Vi cykler til arbejde”. For jer som ikke kender dette er det en konkurrence hvor man som virksomhed dyster internt og mod andre virksomheder, om flest cykeldage og flest km i hele maj måned. Og dette har vores afdeling selvfølgelig tilmeldt.

Min udfordring er så bare at jeg har 24 km hver vej 🙂 Fra Tårnby til Ballerup. Jeg har dog gjort det før, og det er jo faktisk en dejlig måde at få motion på. Og i dag gik det så op for mig hvor fedt det er med de nye Cykelsuperstier. Jeg kan køre 10 km på Cykelsuperstien “Farumruten”, som går fra Farum og til Gladsaxe, og bliver udvidet helt ind til centrum i 2015.

Der er virkelig kræset om cykellisten på cykelsuperstien. Der er “pausegelænder” ved de få steder man er nødt til at stoppe op. Der er kompressorluft hver 3-4 km, hvis cyklen skulle blive flad. Der er dejlig ren asfalt, som er perfekt at cykle på.  Ja, cykelturen går bare lettere på sådan en supersti. Dette faktum blev jeg virkelig opmærksom på, da jeg kørt hjem fra arbejde i dag. Jeg startede på cykelsuperstien i Ballerup, og kørte så ind igennem København. Helt ind til København gik det bare derudad, men da jeg passerede Langebro, stoppede alt cykelluksus fra en klar himmel. Og det blev kun værre og værre i takt med jeg kom længere ud på Amager. Amagerbrogade er ikke for cykellister! Og da Amagerbrogade blev til Amager Landevej stoppede problemerne ikke. Cykelstien på Amagerlandevej er en spændende oplevelse. Man føler sig som slalomkonge når man forsøger at manøvrere uden om de mange huller, og jeg tror at jeg måtte stoppe ved samtlige lyskryds da intet var timet til mit cykeltempo.

Hvor bliver jeg dog egentlig ked af det, når jeg ser at denne cykelsupersti kun bliver udvidet fra Gladsaxe og ind til centrum. Hvorfor er det vores politikere i Tårnby kommune ikke har ville gå ind i dette projekt?! Jeg forstå det ikke!…

Nå, men det er da jo ikke noget at gøre ved! Jeg må op på jernhesten igen i morgen, få overstået Amager og så fuld drøn på cykelsuperstien 🙂 Go’ vind drude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*