Schmeichel udtaler sig i “russer gate”!

Schmeichel har lavet en række tv indslag (The Peter Schmeichel Show) for den statsejede tv-station RT (Russia Today).

Utallige medier har forgæves forsøgt at få Peter Schmeichel i tale. Men det er nu lykkedes mig at få en udtalelse fra ham:

Schmeichel udtaler:

Jeg har intet haft med det program (red. The Peter Schmeichel Show) at gøre. Jeg kender ikke kanalen RT, og har kun besøgt Rusland de få gange landsholdet, den gang i 90erne, spillede på Ruslands hjemmebane – og der var bestemt ikke meget vodka og kaviar over de rejser.

Schmeichel udtaler videre:

Jeg ser ikke andre forklaringer, end at Rusland har klonet mig, og hermed har kunne indsætte denne en kopi af mig i programmet. Jeg fik faktisk et mærkeligt brev for et par år siden. Her forklarede et russisk ægtepar, at de var store fan af mig, og gerne ville eje noget jeg havde haft i munden. Uden at tænke videre over dette, sendte jeg dem en lakridspibe, jeg havde spist halvdelen af. Set i bagklogskabens lys, burde jeg nok ikke havde sendt dem denne gennemtyggede lakridspibe, med mine DNA-spor på, men hvordan skulle jeg dog vide hvad de havde gang i?! 

Hvis Schmeichel har ret i at det faktisk ikke er ham, men en klon, der figurerer i det russiske program, bør vi nok slå koldt vand i blodet, og lade være med at kritisere Danmarks ikoniske målmand.

😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*