Field’s of families – “Stress og jag” jeg elsker dig!

Jeg kom i dag i tanke om en forfærdelig oplevelse jeg havde i fredags. I fredags skulle jeg handle ind efter arbejde og jeg havde travlt, da jeg skulle hjem til gæster. Derfor tænkte jeg at jeg kunne tage i fields i Bilka, da det ligger på vejen. Det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg havde glemt det var efterårsferie, og alle familier i København + opland, havde fået samme ide om at tage til fields. Og hvis nu bare de havde taget til fields for at handle ind og så af sted igen. Men nej, det var åbenlyst at de havde sat en hel dag af til turen i “Stormagasinet”. Familierne havde alt for meget tid!!!

  • Forældrene brugte ekstra tid på at lære deres børn at ligge varer på båndet og betale
  • Forældrene stod stille – side om side – med deres børn på rulletrappen, så man var nødt til at blive bag dem
  • Forældrene accepterede at stille sig op i en allerede lang is-kø. Køen blev dermed så lang at man ikke kunne komme udenom, men var nødt til at mase sig igennem
  • Forældrene kørte langsommere end tilladt i parkeringskælderen – måske fordi den mest uerfarne billist af forældrene – i dagens anledning – havde fået lov til at køre bilen.

Nej, lad os skynde os tilbage til den dejlige hverdag med stress og jag. Den dejlige hverdag, hvor forældrene lige har hentet deres skrigende unger alt for sent fra børnehaven, og derfor er nødt til at stresse igennem butikken med de skrigende og søvndrukne unger under armen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*