GadgetDanmark anmelder Edderkoppesugeren

I ved jeg er ret vild med gadgets…Ja, jeg er jo endda så vild med gadgets at jeg selv sælger en af slagsen: “Edderkoppesugeren” 🙂 Og nu er jeg så blevet ret stolt, for Edderkoppesugeren er rent faktisk lige blevet anmeldt af gadgetsiden “GadgetDanmark”. “GadgetDanmark”, som jeg faktisk kender ret godt, tog kontakt til mig og spurgte om de måtte anmelde Edderkoppesugeren…og så kan man da kun sige “ja tak” 🙂 Især når det er så cool et sted som GadgetDanmark – de har testet og anmeldt rigtig mange fede gadgets.

Tjek endelig anmeldelsen ud: Anmeldelse af Edderkoppesuger, og send meget gerne anmeldelsen til dem du kender, som også er vilde med gadgets, eller bare ikke gider at have edderkopper indendørs 🙂

KH
Martin 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*