Google Adsense er genialt – Perfekt på en BLOG

Nogen har måske opdaget, at der en gang i mellem er reklamer for det ene eller andet her på min blog. De er gerne tilføjet de enkelte indlæg. Adsense er et reklameværktøj google tilbyder, og der er faktisk rigtig smart. Kort forklaret, så virker det på den måde at man tilmelder sig Adsense, og får så en kode man kan ligge inde på sin blog eller webside. Koden kan “læse” hvad der står på din blog og forstå de forskellige ord, og så målrette reklamerne/annoncerne til emnet. Det er sgu smart, og det er ikke fordi jeg er en “reklame ho”, jeg kan bare godt lide tanken om målrettet reklamer fremfor reklamer jeg på ingen måder kan relatere til.

Lad mig give et eksempel. Annoncen under her burde omhandle reklamer af en eller anden art. Måske endda google Adsense (hvis Google da har valgt at reklamere for det via Adsense). I nogen tilfælde kan dog også være tale om andre relevante ting, som fx en julegaveide. Hvis/når I kigger på nogle af min andre indlæg vil I forhåbentlig kunne se at reklamen i bunden på en eller anden måde kan relateres til emnet. Og ja, så tjener jeg et par kroner ved at I klikker på linket. Det er på denne måde jeg får betalt mit webhotel. Så klik endelig løs 🙂 jeg tjener nok ca 200-300 kr om året så det passer ok med betalingen af webhotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*