Google lykkes aldrig med Sociale netværk – Google+ bliver ikke en succes!

Google har ihærdigt forsøgt at komme ind på den sociale spillebane, men må se sig slået af Facebook igen og igen.

Google+ virker dog super cool, og Google havde slået Facebook så hårdt i ansigtet, med deres egen bog, at de ikke var kommet op og stå igen, hvis de bare havde præsenteret denne applikation for 5 år siden. Google er simpelthen kommet for sent…igen… og jeg kan ikke forstå at de stadigvæk forsøger. Google burde i stedet bruge deres mange udviklingsdollars på noget andet (Hvad med de sultne børn i Afrika!?) Lige meget hvor cool applikationen er, er det jo fuldkommen ligegyldigt hvis ens netværk ikke følger med. Jeg tror aldrig vi får third-movers eller for den sags skyld fourth-mover over på google+ Og det er jo trods alt også dem der gør det interessant at være på facebook.

Jeg mener simpelthen ikke der er plads til mere end et socialt netværk med Facebooks egenskaber. Google+ og Facebook kan jo dybest set det samme, og hvem gider at skulle følge med to steder (jeg ved godt der findes en masse 3. parts programmer som kan samle alle disse medier, men det er langt fra alle som vil få brugt det). Gå tilbage til før Internettet: Gad man havde to telefonbøger ind af døren som havde præcis de samme personer indekseret, men blot var pakket ind på forskellig måde?

Jeg vil meget gerne tage fejl. Da jeg faktisk er meget pro Google, kører Android, Gmail, Google earth, etc. Jeg tror dog desværre Google må acceptere at løbet er kørt og indse at I ikke behøver at være overalt på nettet.

…Google bliver aldrig rigtig social! Google minder mest af alt, om sådan en irreterende og små-patetiske type til en fest, som desperat forsøger at tiltrække sig opmærksomheden, men som ingen af de lækre piger gider at danse med. (Citat lånt fra anden blogger)

Fortæl mig gerne om jeg tager fejl.

En tanke om “Google lykkes aldrig med Sociale netværk – Google+ bliver ikke en succes!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*