Googles rettigheder til DIT indhold

Google har lige annonceret en gevaldig prisnedsættelse på Google Drive. Man kan nu få 1000 GB for godt en 50’er om måneden. Det er meget billigt sammenlignet med de andre sky-tjenester. Men inden du bare lægger alle dine spændende dokumenter op på Google Drive, synes jeg lige du skal nærlæse dette copy/paste fra Google Servicevilkår, som du har accepteret:

Når du uploader eller på anden måde indsender indhold til vores Tjenester, giver du Google (og vores samarbejdspartnere) en verdensomspændende licens til at bruge, hoste, lagre, gengive, ændre, skabe afledte værker (f.eks. ved oversættelser, tilpasninger eller andre ændringer, som vi foretager, så dit indhold fungerer bedre sammen med vores Tjenester), kommunikere, udgive, offentligt udføre, vise og distribuere sådant indhold. De rettigheder som gives af dig i denne licens, er kun til begrænset formål med drift, promovering og forbedring af vores Tjenester og til at udvikle nye tjenester. Denne licens er stadig gældende, selvom du holder op med at bruger vores Tjenester (f.eks. en virksomhedsfortegnelse, som du har føjet til Google Maps).

Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor det skal være så ekstreme vilkår, der skal accepteres?! Servicevilkårene kan du læse her: https://www.google.com/policies/terms/
google rettigheder indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*