Når man møder hjælpsomme mennesker!

I går fomiddags ringede min telefon. Jeg var på arbejde, og jeg havde en del kollegaer rundt omkring mig, og derfor havde jeg lidt svært ved at høre hvad der blev sagt. Men jeg hørte et udenlandsk klingende navn præsentere sig, og begyndte at forklare at jeg ikke kendte ham, men at hans søn gik på Amager Privatskole, og på vej til skole havde sønnen fundet en pakke på vejen, som de kunne se var til mig. Jeg spurgte lidt ind til den og kunne forså at det nok var tale om en pakke fra Kina som jeg havde bestilt på Ebay. Jeg takkede ham for at tage kontakt, og forklarede at jeg desværre først kunne komme og hente den en af de næstekommende dage, fordi jeg var på arbejde hele dagen og aftenen. Han sagde så, at han bare kunne køre forbi når han alligevel skulle hente sin søn fra skole, og lægge den på min adresse.

Da jeg kom hjem om aftenen, kunne jeg finde pakken som fint lå ved min hoveddør. Det er fantastisk at møde så hjælpsomme mennesker.

Hvordan søren den pakke så er havnet midt på vejen, må man spørge Postnord om, men den er formentlig fløjet ud af postcyklen, da den intet vejede (det var et popfilter af skumgummi, som man bruger til lydproduktion).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*