Pist off husejer! Hvad gør man med hundelort på ens grund?

Jeg har selv et par gange måtte fjerne hundebæ fra min matrikel. Det er sgu lidt irriterende, men i dag så jeg noget meget interessant på min løbetur. En husejer havde tydeligvis oplevet det ubehagelige hundelorte-issue en gang for meget. Hans hundelorte-bæger var i hvertfald skidt over!

Da jeg i forbifarten læste skriften på kassen, var jeg lidt usikker på om jeg virkelig havde forstået budskabet rigtigt. Efter min løbetur måtte jeg derfor – på cykel – tilbage. Jep, budskabet var gået lige ind: Husejeren synes det er lidt irriterende at folks hunde efterlader ekskrementer på hans grund”

Den episke måde at skrive dette budskab på, måtte jeg simpelthen forevige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*