Hvordan kommer man bedst ind i det nye år?

Nytårsaften plejer man at stille sig op på noget – fx en stol – og hoppe ind i det nye år. Jeg valgte at gøre det på en lidt anden måde i år…

Vi var samlet fire par med børn til dette nytår. Derfor var det også en forholdvis stille nytårsfest. Sjov, men ikke med dans på bordene. Ikke fordi vi ikke kunne have danset på bordene, nok mere fordi forældrenes energi, bare ikke rigtigt var til det.

Klokken 24.00 skåler vi i champagne, 10 minutter efter står vi ude på gaden og fyrer batterier og raketter af og ryger den klassiske nytårscigar/cigaret. Vi går ind igen, drikker lidt cocktails, stener lidt TV, hører lidt “Rage against the machine” og klokken 3 går jeg i seng (som sidste mand). Jeg falder meget hurtigt i søvn.

Klokken 5 vågner jeg. Jeg befinder mig i luften mellem sengen og et hårdt kælder-stengulv, og i splitsekundet efter lander jeg med et bump. Jeg ligger dernede og jamrer mig. Og så er det at jeg hører min hustru oppe i sengen ligge og grine. “Hey jeg slog mig altså”, vrisser jeg op mod hende…Men det var altså ikke så nemt at stoppe hendes grin.

Ja ja, set i bakspejlet kan jeg da også godt se det komiske i at jeg ikke valgte at springe, men trille, ind i det nye år. Mon det giver mig et lykkebringende 2016!? Den første uge af 2016 gik med et hold i nakken… 🙂

Under alle omstændigheder, godt nytår til dig og dine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*