I dag købte jeg en kokosnød

Da vi var ude og handle ind i dag, så jeg en kokosnød, og fik pludselig en ustyrlig lyst til at tage den med hjem.  Jeg har ikke spist en kokosnød i over 10 år. Men gjorde det meget da jeg var lille.

Nu ligger jeg så oppe i min stue, og har lige spist kokosnød. Men nu er noget så småt  begyndte at gå op for mig. Grunden til at jeg så tit spiste kokosnødder da jeg var lille, var bestemt ikke smagen,  nej det var processen med at få nødden malket for kokossaft og få “knækket” skallen. Det kunne gøres på et utal af måder og nogen gange skulle jeg kæmpe en brag kamp i en rom tid, før nødden måtte kapitulerer for mine fantasifulde nådesstød. Processen var skøn, men når jeg endelig kunne fortære min mælkehvide kokospræmie, spiste jeg et par skiver og smed så resten ud til hønsene.

En tanke om “I dag købte jeg en kokosnød”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*