IOC – Here Comes the Champions!

WOW sikke et leben der har været i vores vores lille land de sidste par dage! Det har jo væltet ind med celebs i alle afskygninger.

Og det var da også lidt spændende hvem der skulle have lov til at afholde legene (OL). Det blev jo RIO…ikke Chicago! Selvom selveste Obama var kommet til eventyrlandet Denmark. I flere aviser er overskrifterne: “Obama kom, så og tabte”. Jeg er ikke helt enig med aviserne i dette. Jeg synes ikke det er at tabe at kæmpe sin sag. Jeg synes det er fedt at Obama stiller op selvom kampen er svær at vinde…godt gået og noget vi danskere kunne lære noget af…ikke bare ligge os ned på ryggen når vi tror kampen er tabt. Susanne Bjerrehus (Suzanne) sagde det så godt i “Mads og Monopolet” på P3: “Obama kom, så og sejrede”.


Jeg havde faktisk besluttet mig for at tage til Rådhuspladsen (fredag d. 2 oktober) for at følge det show der var stablet på benene. Bla. ville der på storskærm live bliver transmitteret hvem der vandt og D.A.D og diverse andre kunstnere spillede op til dans.

MEN en time før dette arrangement blev jeg ringet op af Jack and Jones og spurgt om jeg ikke ville komme og være DJ til Late Night. Og det ville jeg gerne, så det blev prioriteret.

Jeg vendte plader i ca tre timer og det gik super godt. Det er fedt jeg kan mærke jeg bliver bedre og bedre. Jeg håber snart jeg får mulighed for at spille på en club…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*