Jeg er et vanedyr

Jeg ser egentlig mig selv som innovativ og nytænkende. Men i de daglige rutiner, er jeg nok et meget velstruktureret vanedyr. Jeg tømmer altid opvaskemaskinen på samme måde. Jeg sætter mig altid på den samme stol i et lokale. Jeg vælger altid det samme offentlige toilet. Jeg bruger altid den samme bruser i et omklædningsrum.

Nogen gange oplever jeg så at jeg bliver forhindret i at følge mine forskellige rutiner. Jeg bliver skubbet ud af min “comfort zone”. Men endnu oftere oplever jeg så også, når jeg så har affundet mig med den nye situation,  at den nye faktisk er bedre end den gamle.

Hvor vil jeg så hen med det? Jeg tror der er mange som har det på samme måde som mig. Vi er vanedyr. Men det er altså ikke altid tilfældet at den vane man har fået sig, er den bedste. Tænk hvis du rent faktisk havde bedre udsyn til underviseren fra en anden plads? Tænk hvis “skyl-knappen” på toilettet ved siden af, er nemmere at trykke ned? Tænk hvis bruseren overfor giver en meget bedre og blødere vandstråle? Tænk hvis der findes et bedre værktøj til at slå sømmet i, end den svensknøgle du plejer at bruge 😉 ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*