JEG HAR ABSTINENSER!

Jeg sidder og ryster, jeg kan ikke tale sammenhængene og kroppen skriger efter et fix. Jeg har nu været uden mit politiker-dope i over en uge.

Frem til valget den 15. september, havde politikerne haft mig inde under deres varme euforiske vinger. Jeg blev lagt med et direkte drop i min arm, så jeg aldrig behøvede at føle ubehag. De var der hele tiden og jeg kunne mæske mig i deres diskussioner og løfter. Det var en skøn tid!

Men så skete det! To dage efter valget kom det som et lyn fra en klar himmel. Pludselig var de væk. Ikke bare for et par timer, nej de var helt væk…

En gang imellem kan jeg dog på TV2 News høre deres “Ingen kommentarer” – men det er på ingen måde nok til at dulme mine abstinenser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*