Jeg har en tilståelse…

Her kommer en tilståelse… Jeg har aldrig set Star Wars!
Og så mig som er så vild med sci fi. Jeg har fx de sidste par måneder slugt samtlige 4 sæsoner af den ultimativt fede serie Battlestar Galactica. Mine yndlingsfilm er Minority Report og Fifth Element. Jeg er lige gået igang med serien Fringe og hadede da ABC i 2011 besluttede ikke at fortsætte optagelserne af ny episoder af  serien V (Visitors).

Men jeg har aldrig set Star Wars! Hvordan det har kunne lade sig gøre kan jeg ikke helt forstå. I starten af 00’erne sagde jeg til folk at det var fordi jeg ville se George Lucas’ episoder i den rigtige rækkefølge (Altså fra 1 og frem). Men årene gik og jeg fik aldrig set 1, 2 og 3…så nu er den undskyldning jo ikke helt så god mere…

Men jeg har nu langt om længe besluttet at min Stjernekrigsmødom skal sendes direkte ind i Expanded Universe. Og så passer det jo bare mega godt at DR HD , i aften kl 21, viser den første udgivelse “Star Wars episode IV” 🙂

5 tanker om “Jeg har en tilståelse…”

  1. Kavalkaden har kørt de sidste tre søndage også, din bøf! DR har valgt at gøre, hvad du brugte som argument for 20 år siden, nemlig at sende dem i historiekronologisk orden (og ikke i udgivelsesrækkefølge). Du kommer altså stadig til at mangle Star Wars I, II og III 🙂

  2. Men jeg skal jo ikke gøre brug af den undskyldning…Jeg vil gerne se dem i udgivelsesrækkefølgen. SÅ jeg er 100% klar til den første i aften 🙂 Men tak for info

  3. Er helt enig i at du skal se de i utgivelsesrekkefølge. Det de tre første mangler i troverdige sci-fi-effekter, tar de igjen i sjarme, og visa versa med de tre siste. Jeg så dem heller ikke før jeg var ca 25, men har blitt en god samfunnsborger for det. Det var ikke så mange biografer på Flatøy i min oppvekst…strengt tatt heller ikke nå 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*