Kære Tivoli, det er med nogen undren!

For en måned siden, modtog jeg dette brev fra Tivoli. Se på kopien af brevet hvem brevet er stilet til. Jeg besluttede mig for at sende et brev tilbage til Tivoli. Og endnu en gang kunne jeg få lov at bruge den skønne sætning: “det er med nogen undren”.

 

Kære Dorte og tivoli,

Det er med nogen undren at jeg forleden modtog brev fra jer.  Udrag fra Brev er vedhæftet.

Jeg har i hele 2011 været meget glad for mine ture i tivoli. Specielt fiskebassinet og de gamle fine ballongynger har jeg haft stor glæde af. Men som jeg forstå brevet fra jer, er I nu begyndt at opkræve betaling for både mig og mig. Jeg ved krisen formentlig også har ramt jer i Tivoli, men jeg synes dobbeltbetaling, overfor en ellers trofast Tivoligænger, er at stramme den.

Med venlig hilsen

Martin

 

Spændt gik jeg og ventede på svar tilbage fra Tivoli. Og så kom det!

 

Kære Martin.

Ja vi kan desværre også mærke krisen, dog må jeg sige der er tale om en fejl.

Du skal ikke betale for dig og dig 🙂 kun dig 🙂

Ha en herlig dag

Med venlig hilsen

Pia

 

Det er sgu et helt OK svar, Pia fra Tivoli kommer med 🙂

En tanke om “Kære Tivoli, det er med nogen undren!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*