Kalender fra Dansk Blindesamfund og førerhundeordningen

Jeg fik for et par dage siden et brev fra Dansk Blindesamfund og førerhundeordningen. De sendte mig en fin kalender med en masse meget søde hundehvalpe . Jeg har ikke noget med den organisation at gøre, har ikke bedt dem om at sende en kalender, og har vel egentlig heller ikke brug for en førerhund (sidstnævnte kan dog diskuteres). Der var vedlagt et girokort, hvor jeg kunne skrive det beløb  jeg syntes kalenderen var værd, og hvad jeg nu ellers syntes Dansk Blindesamfund og førerhundeordningen havde fortjent.

Jeg har endnu ikke besluttet mig for hvordan jeg skal gribe dette an.
Jeg er i et dilemma, hvor jeg enten vil komme til at føle mig:

  1. Som et miljøsvin – når jeg smider en fin ny kalender ud jeg egentlig synes er sød
  2. Som en skidt karl – når jeg hænger kalenderen op uden at betale en krone
  3. Bundefanget  – når jeg hænger kalenderen op og betaler girokortet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*