Kanonkongen: Jesper Holm

Hvorfor er det Kanonkongen nu pludselig skal til at bruge sit rigtige navn? Er det fordi han føler at man som 30+ med barn ikke kan kalde sig selv noget så pjattet som Kanonkongen? Hvis det er er tilfældet så synes jeg han er helt ved siden af. Hvorfor skulle man ikke kunne beholde sit legesyge og pjattede drengesind når man bliver “voksen”!?
Men måske det er fordi han går målrettet efter en tv tjans. JA, fx “Godaften Danmark”…det gør alle de andre radioværter. Måske tænker Kanonkongen at for at komme på så fint et medie som TV så skal man også have et “rigtigt” navn…Hvem ved…?!

“Hey Kanonkongen – hvorfor tager du ikke en snak med “Bubber”?…Jeg tror han vil kunne guide og rådgive dig i den situation du står i. Bubber har drevet det vidt på TV, og der er sgu ikke nogen der kalder ham for Niels Christian Meyer.”

2 tanker om “Kanonkongen: Jesper Holm”

  1. De første 2 gange jeg hørte hans nye program om søndagen kunne jeg ikke forstå hvem ham der Jesper var, de præsenterede .. de var jo kun 2 i studiet ..
    Men hvad er der ved at være kendt hvis der ikke er nogle der kan hilse på en ??

    BUT WHO CARES .. Der er VM og Danmark spiller 4-3 til odds 120 mod Holland i morgen ..

  2. Jeg havde præcis samme oplevelse…og hængepartiet er der heller ikke helt så fedt, nu vi er ved det. Jo deres gæster og satire er ok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*