LA vil indføre uvaccinerede daginstitutioner

Liberal Alliance – med Laura Lindahl i spidsen – har foreslået at børn som ikke er vaccinerede skal samles i samme børnehave. Altså en børnehave kun med ikke vaccinerede børn.
Det er nok det dummeste forslag jeg længe har hørt. Hvis et barn bliver syg med fx mæslinger i denne uvaccinerede børnehave, ja, så får hele flokken mæslinger. Jeg er egentlig med på ideen om at gøre livet surt for forældre som ikke vaccinerer deres børn (selvom det jo egentlig er folks eget frie valg), men at straffe dem med at tilbyde kommunalt styrede uvaccinerede daginstitutioner da absurd. Jeg ville da langt bedre kunne forstå et forbud mod i det hele taget at komme i en stor almindelig kommunal daginstitution. Hermed må man som ikke-vaccinerende-forældre i stedet vælge at gå hjemme, eller finde en mindre dagpleje, som vil modtage det uvaccinerede barn.

Ps. jeg forundres også over at sådan et forslag kommer fra Danmarks liberale parti. Et rigtigt liberalt parti, ville nok lade det være op til institutionen, at beslutte sine egne adgangskrav 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*