Lisegården i Liseleje

En gang om året afholder vi nordisk afdelingsmøde på mit job. Forrige år var vi i Norge, sidste år var vi på Middelgrundsfortet og i år var der arrangeret afdelingsmøde på Lisegården i Liseleje. Dagene på disse afdelingsmøder er selvfølgelig primært fagligt indhold, som fx kommunikationsværktøjet DiSC, E-learning, evalueringer, nye virksomhedskurser, etc…Men dette er jo sandsynligvis ikke særlig interessant for jer – og selvom jeg kunne tale/skrive længe om dette vil jeg forskåne jer.

Det jeg kort vil sætte fokusere på er selve kursusstedet Lisegården. Lisegården er et super hyggeligt konference- og kursuscenter. Centeret er bygget op over en gammel landejendom og har derfor rigtig mange charmerende kroge og lokaler.  Bindingsværket og stråtaget står i præcis samme smukke stand som det også gjorde for over 100 år siden.

De forskellige kursus- og konferencelokaler  har fået navne fra den nordiske mytologi. I det hele taget er Lisegården et rigtig smukt sted at holde et internationalt afdelingsmøde. Her kan de udenlandske kollegaer i hvert fald få en smuk idyllisk oplevelse og fornemmelse af gammel dansk kultur. Maden der blev serveret var rigtig fin. Bla. blev vi ved indlogering mødt med hjemmebagte boller og hjemmelavet marmelade. Aftensmaden får Lisegården leveret fra en dejlig lokal catering. Jeg fik ikke noget som ikke smagte helt perfekt.

Jeg er så heldig at jeg allerede om 14 dage skal op til Lisegården igen…jeg glæder mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*