MetroXpress-drengen der blev helt befippet

Jeg har længe tænkt over måden MetroXpress udleverer deres aviser. Drengene og pigerne tager et eksemplar lidt op over hovedet og råber “MetroXpress”. Men hvorfor lader de ikke de gode historier “sælge” avisen i stedet for? Hvorfor råber de ikke overskifterne som avisdrengene gjorde i gamle dage (ok det kan jeg så ikke huske, men har da set det på film)? Det ville da sikkert være nemmere for dem at få udleveret deres aviser, hvis de lige noterede sig avisens tophistorie og råbte den i stedet for. På min cykeltur igennem byen har jeg ofte tænkt på at jeg ville spørge en af drengene eller pigerne om hvad tophistorien var. Min tese var at de nok ikke vidste hvad tophistorien var, men det kunne jo være…Og her til morgen fik jeg endelig en anledning til at spørge.

I et af de store lyskryds på Amagerbrogade, holder jeg for rødt sammen med en masse andre cykellister.  MXdrengen kommer hen til mig og siger “metroXpress”. Jeg spørger: “Hvad er dagens tophistorie?” Drengen er frisk, og synes tydeligvis at det er cool jeg spørger. Han tænker formentlig “Hehe det var da lidt anderledes, måske jeg kan få lidt flere i rækken til at tage imod avisen hvis jeg siger det tilpas højt til manden”. MXdrengen har tydeligvis ikke skænket det en tanke hvad der står på MX’s forside, så han vender avisen, og læser højt og tydeligt: “Oralsex? Nej, det er da ikke utroskab” Han bliver helt befippet og flere omkring mig begynder at smågrine, inklusive mig selv. Jeg får fremstammet: “Nej det er da vist ikke noget for mig”, og cykler videre uden avisen.

Men hvorfor tog jeg ikke imod hans avis? Han havde lige ydet optimal service, og han havde endda sikret et smil på mine læber hele vejen ind i gennem byen! Jeg lover at tage imod din avis i morgen, lige meget hvad du råber!

avisdreng metroxpressUPDATE d. 15 Nov.
Jeg cyklede jo så igen forbi ham i dag, og jeg havde jo selvfølgelig besluttet at tage imod en af hans aviser. Men jeg tænkte også at jeg lige blev nødt til at spørge ham igen. Så jeg spurgte: “Nå, hvad er der så på forsiden i dag”. Svaret kom prompte, uden tøven og uden at kigge ned: “Der er bla. en historie om Kevin Magnussen”. Jeg nikkede anerkende og tog imod avisen. Hvor er det fedt MetroXpress-dreng! Jeg bilder mig jo ind at du efter vores lille humoristiske seance i onsdags, faktisk er begyndt at forberede dig på hvad der står på forsiden. Måske nåede du endda og tjekke mig ud og tænke “hvilken nyhed skal jeg nu servere for ham. Den om ‘bogforlag der ribber de studerende’, eller den om ‘Kevin Magnussen’. Jeg tror jeg vælger den om Kevin, for han ser for for gammel ud til at være studerende, og kan heller ikke forestille mig en studerende i det forfærdelige cykeloutfit og total kiksede cykelhjelm”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*