Michael Jackson (og Veto)

Ja så blev mine Michael Jackson vinyler lige pludselig noget mere interessante. Dog på en sørgelig måde… Michael Jackson døde d. 25. juni kl 23.26.
Det var en sørgelig nyhed at vågne op til…Alt for tidligt, men det er jo desværre en skæbne som andre store kunstnere har måtte lide.

Nå men fredag aften var vi i Tivoli og se Veto. Den første halve time var noget tilbagelænet og en smule tam, men pludselig stoppede musikken brat og al lys slukkede. En groovy houseBeat starter og så begynder Veto at fyre den af. Den sidste halve time var ”party on” for fuld udblæsning. Den sound Veto har i deres upbeat sange er super fed.


Efter koncerten smuttede vi op til rådhuspladsen, hvor en mindekoncert for Michael Jackson var i gang. Vi kom 23.20 og nærmest i samme øjeblik begynder arrangementets konferencer at få folk til at sætte sig ned. Og det skal lige siges vi var rigtig mange tusind mennesker så det var lidt en opgave, men det lykkedes og næsten samtlige folk fik sat sig ned. Fra kl 23.26 til 23.28 sad altså en fuldkommen fyldt rådhusplads på deres rumper og sagde ikke et ord. Det var en meget speciel oplevelse – men god.

Selve arrangementtet virkede dog lidt tyndt. En lille scene og et par af sangerne var ikke helt overbevisende. Men det hele har jo også være arrangeret på mindre end 10 timer. Og det vigtigste var jo at vi fik æret Michael Jacksons minde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*