Michelle Obama as president?!

For tiden er der mange, der taler om Biden vs. Trump. Hvem af dem vinder præsidentvalget i 2024? Det er meget spændende og – som jeg ser det – ret usikkert, hvem der skulle ende med at vinde, hvis de to står overfor hinanden.

Jeg tror dog snart vi skal skifte Biden ud med efternavnet Obama…Men hov-hov det kan da ikke lade sig gøre, han har jo allerede været præsident de tiladte år?! Ja, men det har hans hustru ikke! Jeg tror meget snart at Michelle Obama annoncerer sit kandidatur. Og jeg har faktisk i rigtig lang tid været overbevist om at hun ville ende med at stille op. Som jeg ser det har hun kørt en skyggevalgkamp nærmest siden Barack stoppede som præsident 2017.

  • I 2018 udgav Michelle Obama sin selvbiografi med titlen “Becoming” (På dansk: “Min Historie”). Bogen blev en stor succes og gav hende mulighed for at dele personlige erfaringer og refleksioner på nærmest samtlige af de amerikanske medier.
  • Og sammen med Barack Obama, har Michelle indgået en produktionsaftale med streamingtjenesten Netflix. De har lavet dokumentarfilm, tv-serier og børneprogrammer gennem deres produktionsselskab, Higher Ground Productions.
  • Michelle Obama har igennem alle år været engagement i uddannelsesrelaterede spørgsmål. Hun har talt om vigtigheden af uddannelse, især for piger rundt omkring i verden. Og her det sidste års tid har hun rejst USA tyndt med temaet “When We All Vote”, hvor hun opfordrer folk til at deltage i valg og stemme.

Jeg synes faktisk det har været så åbenlyst at jeg for over et halvt år siden har oddset på at Michelle vinder præsidentposten i 2024 🙂 Den gang fik jeg odds 35 på Danske spil. I dag d. 4. december 2023, er oddset nede på 20, og mon ikke det bliver ved med at falde 😉

Spændende bliver det. Men jeg tror egentlig ikke der hos Demokraterne vil blive den store opstandelse. Mit bedste bud er at Biden inden for det næste halve års tid melder ud at han – af den ene eller anden årsag – ikke stiller op, og så står Michelle klar, med forklaringen: “Jeg må gøre hvad der er bedst for Amerika” – selvom hun jo utallige gange de sidste par år, har proklameret at hun bestemt ikke agter at stille op 🙂

En anden x-førstedame, Hillary Clinton, klarede det jo som bekendt ikke så godt mod Trump. Men mon ikke Michelle vil være en noget stærkere kandidat? Det tror jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*