Min vaskemaskine hopper? – Transportboltene skal fjernes!

Så fik vi købt en vaskemaskine i EL-giganten. Vi kunne gratis låne en trailer af EL-gigantos som vi fragtede den hjem på.
Vi fik den sat op og sluttet til vand og strøm. Det hele så så flot ud, og den startede fint.
Vi tænkte alt var i den skønneste orden og satte den derfor i gang med en vask i formiddags hvor vi skulle ud og handle ind.
Da vi kom hjem, stod vaskemaskinen et helt andet sted end hvor vi havde forladt den. Den var næsten hoppet en meter væk. Jeg tjekkede om den var i vatter, men alt så ud som om den var i skønneste orden. Så jeg googlede lige om andre havde problemer med hoppende vaskemaskiner, og et sted kunne jeg læse noget om nogle transportbolte som skal fjernes. Ikke et eneste sted står der i vores maskines manual at man skal fjerne disse transportbolte. Men jeg kunne da godt regne ud at det nok var det der var problemet.
Jeg afmonterede disse bolte og satte maskinen i gang igen. Dette var løsningen på problemet. Nu var der ingen hoppen og dansen, men kun en let vuggende stil under centrifugering. Så husk altid at fjerne transportboltene når du skal installere vaskemaskine 🙂

Men hvorfor fanden skal man regne det ud selv! Kunne producenten ikke have placeret et gult klistermærke med: ” Move before use” på transportboltene?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*