mmm en “bacon bombe”!

På Felttur til Billund opdagede jeg denne bacon bombe, da jeg skulle tanke bilen. Jeg havde lyst til at prøve denne såkaldte “smags eksplosion”, men kom så til at tænke på at kl kun var 8 om morgenen. Hvis kl havde været 9 havde jeg helt sikkert nuppet mig en dobbelt bacon bombe 🙂

En tanke om “mmm en “bacon bombe”!”

 1. Martin Martin Martin… jeg forstår dig godt – baconbomber er altid fristende.. I dag lod jeg hjertet tale og tog den som en lille “snack” på vejen hjem fra Kolding! Her er min anmeldelse…

  Shells lille “bacon bombe” må siges, at være lidt af en mundfuld. Som alle andre steder magter Shell ikke at give brødet nok. Derfor forblev det svampet og kedeligt. Pølsen, derimod, var god. Den smagte faktisk af kød, og den havde ligget tilpas længe på varmepladen til at baconen var sprød uden at være alt for knasende.

  Den ene fik jeg med med “power garlic” dressing. Smagte godt da den blev spist, men jeg har alt for meget glæde af den her to timer efter..

  Sidst skal det siges, at selvom der er gået to timer kan man godt mærke bacon sensationen måltidet fra Shell. Hjertet slår i dobbelt takt, og koldsveden nærmer sig.

  Måltidet får 3 hjerter ud af 6!!

  /Bang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*