Nycirkuset FIBONACCI i Republique

Jeg har været i cirkus. Ikke et at dem med heste, elefanter, klovne og stærke mænd. Her var teltet og savsmuld på gulvet skiftet ud med Republiques super fede scene på Østerbro.

…For fanden hvor har jeg svært ved at blogge om denne oplevelse. Jeg har siddet et kvarter og tænkt over hvordan jeg skal gribe det an. Problemet er at det var en sanseoplevelse ud over det sædvanlige. Jeg var revet med fra første sekund jeg trådte ind i lokalet og blev tjekket ind i deres auditive og visuelle univers.

Der var så mange indtryk. Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde for jeg kan ikke beskrive det hele og det vil egentlig heller ikke rigtig give mening…Der var så mange dygtige kunstnere samlet på Republiques store scene. Musikere, sangere og akrobater. Den ene mere interessant en den anden.

Jeg fandt denne videotrailer på YouTube, men jeg synes egentlig ikke det giver et retfærdigt billede af oplevelsen, da den primært fokusere på de medvirkende akrobaters øvelser. Youtubefilmen glemmer de mange små magiske øjeblikke, som er så meget mere en blot akrobatik. Musikken var eminent og knivskarpt leveret af en utrolig spændende – vistnok canadisk – kvartet. Flere af akrobaterne havde de skønneste tankevækkende karakterer som blev udlevet på samme tid som de utrolige akrobatiske øvelser blev udført. Sceneshow, lys og lyd var genialt gennemført og meget medrivende, og det hele blev pakket ind i en Leonardo Fibonaccis talrække: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*