Påske 2010…rimelig meget røv!

Jeg har ligget syg det meste af påsken. Selve påskedagene var ikke helt så slemme. Jeg havde blot ondt i halsen og snottede som en gal. Derfor kunne jeg godt gå til de forskellige familiepåskefrokoster. Hvilket dog ikke var sepciilt sjovt pga min kedelige tilstand. 2. påskedag begyndte det dog at blusse op og feberen begyndte at melde sig. “3. påskedag” lå jeg med 39,5 i feber og mit bryst var ved at springe. Dagen efter kom jeg til lægen som målte på mit blod. Jeg havde 49 i bakterieflora i min krop. Man skal normalt have 8(rigtig syge mennesker kan have helt op til 200, så helt så slemt var det ikke:-). Men hovedreglen er at, hvis man har 50 eller derover så skal man på pencilin, så det mente min læge jeg skulle komme igang med.

Jeg har ikke været på arbejde hele ugen, og har ikke en gang haft min arvejdscomputer med hjemme…sikke noget rod!

Jeg glæder mig til i morgen hvor jeg satser stærkt på at komme på arbejde igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*