“Queen of Kings” i Næstved

Queen of Kings er det band jeg spiller keyboard i. Vi er en flok som for en del år siden mødtes og startede med at spille på Falster. I dag bor besætninger dog i en lige linje ned igennem Europa, startende i København, over Næstved, langs Øster Kippinge, igennem Nykøbing og med færgen til Bremen. Disse geografiske forhold begrænser øvning samt antallet af spillejobs. Så på et godt år har vi ca to jobs.


I denne weekend havde vi så det første i 2010. Det var på en skole i Næstved. Det man kalder for en “lærerfest”. Jeg kan huske et par stykker fra min tid som skolelærer. Det var sgu gerne nogle gode fester:-)

Os fra “udlandet” fik lov til at lege primadonnaer til dette arrangement. Dvs vi blot kunne møde op og så havde de andre stillet alle instrumenter op. Det var sgu luksus.

Helt som sædvanligt spillede vi tre sæt gange 45 min + diverse ekstranumre. Der var den lille pudsighed at festudvalget allerede gav os betaling inden vi overhovedet var gået i gang. Det har jeg ikke oplevet før. Hva’ nu hvis vi havde spillet ad h…og var gået før tredje sæt. Ikke fordi det på nogen måder kunne ligne os, men sjovt de ikke har lyst til at “se” produktet før de betaler…hmmm måske det bare er mig der er galt på den, man får jo heller ikke lov til at tage sit nye fladskærms TV med hjem og først betale det 14 dage efter…

Men det gik rigtig fint. Gæsterne virkede glade for musikken. To gæster havde endda været oppe og få vores nummer. De sagde de ville arrangere os til deres egen fest…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*