Roskilde 09

Spontant havde jeg taget en fridag i dag, for at deltage en enkelt dag på Roskilde festival. Og Fredag var den helt rigtige dag at besøge festivallen…Her er fem gode grunde (som jeg så):
Faith no more
Nine inch Nails
Little Boots
Satyricon
Mono


Men det var altså et super fedt fredagsarrangement Roskilde havde skruet sammen. Jeg vil ikke PT kommer med anmeldelser af alle de bands jeg så…jeg burde men kan ikke lige overskue det nu. Men de fem jeg nævnte ovenfor var alle superseje og gjorde det rigtig godt. Specielt bliver jeg nødt til at fremhæve Faith No More som ejg aldrig har været rigtig fan af. Men jeg må nok sige dette var den mest overbevisende reunion jeg nogen sinde har set…De var blevet 10 år ældre men spilelde så lækkert sammen og havde så meget rå energi som man kunne mærke de bare skulle ud med. Super Cool…Jeg er hermed Fan af Faith No More!
Det var en rigtig god dag i Roskilde…På nær turen hjem kl 2 om natten…Men det burde jo egentlig ikke komme bag på mig, da jeg aldrig tror jeg har oplevet en behagelig/nem tur hjem fra Roskilde Festival. Vi måtte gå hele vejen til Stationen (3,5 km) og vi kom så selvfølgelig 5 min for sent til toget og måtte derfor vente en time på stationen. Men ok vi var overtrætte og overgearede så vi tog det med rimelig godt humør, og brugte bla. 30 min på at gennemskue DSBs billetautomat. Om det var fordi automaten er dårligt designet eller om det var fordi vi ikke var helt appelsinfri, skal jeg ikke kunne sige:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


*